Compatibele versies
Tagliatelle con guisantes a la menta y jamón ibérico
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Tagliatelle
- 300 g de harina (y algo más para espolvorear)
- 3 huevos
- 15 g de aceite
Salsa de guisantes a la menta
- 2 dientes de ajo
- 20 g de aceite
- 300 g de guisantes (frescos o congelados)
- 200 g de crème fraîche
- 50 g de nata (35% de grasa)
- 2 pellizcos de sal (más 1 cuchararada para el agua de cocción)
- 2 pellizcos de pimienta molida (y algo más para espolvorear)
- agua (para la olla)
- 4 ramitas de menta fresca
- 8 lonchas de jamón ibérico muy finas
- 40 g de queso parmesano rallado
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 3400 kJ / 813 kcal
- Eiwitten
- 29.8 g
- Koolhydraten
- 64 g
- Vetten
- 48.7 g
- Vezels
- 6.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pasta con guisantes y langostinos
40min
Risotto de guisantes y jamón
30min
Farfalle con gorgonzola y pera
25min
Risotto vegetariano
25min
Risotto integral de espárragos y puerros
1h
Sopa fría de zanahoria, papaya, pimiento amarillo y limón
15 Min
Arroz verde
1h
Lentejas con arroz al aroma de jerez
30min
Arroz con brócoli, atún y aguacate
30min
Ensalada de lentejas con brotes y aguacate
10 Min
Tagliatelle con salsa de boletus
2u. 30min
Farfalle con chirlas y tomates cherry
50 min