Espelta estilo risotto con verduras

Espelta estilo risotto con verduras

4.0 4 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 1u.
6 raciones

Ingrediënten

  • 500 g de espelta precocida en grano (de cocción rápida 25 min)
  • 50 g de cebolla en dos trozos
  • 30 g de aceite de oliva
  • 130 g de tallos de apio en rodajas (5 mm)
  • 130 g de zanahoria en rodajas (5 mm)
  • 130 g de pulpa de calabaza en trozos (5 mm)
  • 1000 g de agua
  • 2 cucharaditas concentrado de caldo de verduras casero
    2 pastillas de caldo de verduras
  • 100 g de queso manchego semicurado en dados (1 cm)
    100 g de queso scamorza, en dados (1 cm)

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 6 raciones

Eiwitten 108.1 g
Calorieën 2374 kJ / 9921 kcal
Vetten 78 g
Vezels 54 g
Koolhydraten 335.3 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...