Espelta estilo risotto con verduras
TM6 TM5

Espelta estilo risotto con verduras

4.0 (4 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 500 g de espelta precocida en grano (de cocción rápida 25 min)
  • 50 g de cebolla en dos trozos
  • 30 g de aceite de oliva
  • 130 g de tallos de apio en rodajas (5 mm)
  • 130 g de zanahoria en rodajas (5 mm)
  • 130 g de pulpa de calabaza en trozos (5 mm)
  • 1000 g de agua
  • 2 cucharaditas de concentrado de caldo de verduras casero
    of 2 pastillas de caldo de verduras
  • 100 g de queso manchego semicurado, en dados (1 cm)
    of 100 g de queso scamorza, en dados (1 cm)

Voeding
per 6 raciones
Calorieën
2374 kJ / 9921 kcal
Eiwitten
108.1 g
Koolhydraten
335.3 g
Vetten
78 g
Vezels
54 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten