![Espelta estilo risotto con verduras Espelta estilo risotto con verduras](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/E0F8EC37-F852-4FDC-B97D-46BF243262C4/Derivates/a2736541-3239-4819-891c-f2c775306ebf.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g de espelta precocida en grano (de cocción rápida 25 min)
- 50 g de cebolla en dos trozos
- 30 g de aceite de oliva
- 130 g de tallos de apio en rodajas (5 mm)
- 130 g de zanahoria en rodajas (5 mm)
- 130 g de pulpa de calabaza en trozos (5 mm)
- 1000 g de agua
-
2
cucharaditas de concentrado de caldo de verduras casero
of 2 pastillas de caldo de verduras -
100
g de queso manchego semicurado, en dados (1 cm)
of 100 g de queso scamorza, en dados (1 cm)
- Voeding
- per 6 raciones
- Calorieën
- 2374 kJ / 9921 kcal
- Eiwitten
- 108.1 g
- Koolhydraten
- 335.3 g
- Vetten
- 78 g
- Vezels
- 54 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Arroz con puerro, apio, espinacas y champiñones
30 min
Risotto de quinoa con setas y champiñones
40 min
Macarrones integrales con alcaparras y aceitunas
30 min
Risotto de hinojo, apio, habas y gambas
30 min
Arroz con hinojo y col
30 min
Arroz integral con espinacas frescas
1sa 45 dk
Arroz integral con atún y alcachofas
50min
Ensalada de espelta y pollo
1h 15min
Curry de lentejas y calabaza al vapor
1h 15min
Bol de quinoa con garbanzos y salsa tahini
40 min
Arroz integral con acelgas, habas y setas shiitake
45min
Risotto integral al aroma mediterráneo
1hod.