Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g de puerro en trozos (solo la parte blanca en trozos)
- 1 diente de ajo
- 40 g de aceite de oliva virgen extra
- 200 g de patata en trozos
- 600 g de caldo de ave
- 1 lata de espárragos blancos (en conserva), de 8-12 unidades
- 1 cucharadita de sal
- 100 g de leche
- 6 pellizcos de pimienta negra molida
- 100 g de paté de hígado de cerdo (en dados de 1 cm)
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 790 kJ / 189 kcal
- Eiwitten
- 4.4 g
- Koolhydraten
- 9.4 g
- Vetten
- 14.9 g
- Vezels
- 2.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Vichyssoise
2hod. 20min
Crema de patatas, puerros y zanahorias
45 min
Crema de champiñones
20 min
Crema de judías verdes
35 min
Crema de alcachofas
45 min
Crema de espárragos blancos
25min
Crema de puerros y pera con jamón
40 Min
Crema de espárragos verdes
40 Min
Vichyssoise de coliflor con mejillones al vapor
25min
Gazpacho de espárragos blancos
1 godz. 5 min
Crema de boletus
1 godz. 35 min
Crema de espárragos verdes con pistachos
30 min