Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g de puerro en trozos (solo la parte blanca en trozos)
- 1 diente de ajo
- 40 g de aceite de oliva virgen extra
- 200 g de patata en trozos
- 600 g de caldo de ave
- 1 lata de espárragos blancos (en conserva), de 8-12 unidades
- 1 cucharadita de sal
- 100 g de leche
- 6 pellizcos de pimienta negra molida
- 100 g de paté de hígado de cerdo (en dados de 1 cm)
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 790 kJ / 189 kcal
- Eiwitten
- 4.4 g
- Koolhydraten
- 9.4 g
- Vetten
- 14.9 g
- Vezels
- 2.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Crema verde con brócoli, puerro y patata
30 min
Crema de patatas, puerros y zanahorias
45 min
Vichyssoise de calabacín con huevo mollet y sus chips
1h 30min
Crema de judías verdes
35min
Crema de puerros y pera con jamón
40min
Crema Dubarry (de coliflor)
50min
Crema de espárragos blancos
25min
Crema bretona (de judías blancas)
30 min
Vichyssoise de apio
40min
Vichyssoise
2h 20min
Crema de champiñones
20min
Vichyssoise de coliflor con mejillones al vapor
25min