Compatibele versies
Salada de batata-doce, lentilhas e freekeh (Dani Valent)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Legumes assados
- 800 g batata-doce cortada em cubos (2 cm aprox.)
- 150 g cebola roxa cortada em rodelas (5 mm aprox.)
- 2 c. sopa de azeite
- 1 c. chá de sal
- 1 c. chá de cominhos em pó
Salada
- 1400 g água
- 1 c. chá de caldo de legumes caseiro
- 200 g freekeh rachado
- 150 g lentilhas verdes
- 40 g azeite
- 1 c. sopa de melaço de romã
- 1 toranja descascada em gomos
- 100 g rúcula
- 50 g azeitonas verdes s/ caroço
- 1 tira de casca de limão em conserva cortada em tiras finas
- 1 pitada de sal
- 1 pitada de pimenta preta
- Vinagre de vinho tinto q.b. p/ temperar (optioneel)
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 1340 kJ / 319 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 39 g
- Vetten
- 12 g
- Vezels
- 6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Batatas recheadas com soja, espinafres e pinhões
1h 20 min
Salada de arroz integral com couve-flor assada
1h
Sopa de lentilhas com almôndegas de bulgur
1 godz. 40 min
Salada de couve-flor e batata
30min
Pimento recheado com arroz e salsa
55 min
Legumes assados com trigo sarraceno, queijo feta e limão
55 min
Salada de lentilhas e beterraba com vinagreta de salsa
30min
Lentilhas estufadas com cebola e tomate
3h 25min
Pilaf de sementes e beterraba
30min
Salada de milho painço, lentilhas e romã
2h 35min
Tripas vegan com grão e cogumelos
30min
Cassoulet vegetariano com leguminosas
40 Min