Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
10 - 12
papryczek chili, świeżych lub suszonych (np. odmiany piri-piri)
of 1 czerwona papryka, bez gniazd nasiennych, uprzednio upieczona w piekarniku (patrz wariant) - gorąca woda, ilość do namoczenia papryczek
- 3 ząbki czosnku
- ½ - 1 łyżeczka soli
- 2 łyżeczki kminu rzymskiego, mielonego
- 2 łyżeczki kolendry, mielonej
- 40 g oliwy z oliwek, plus dodatkowa ilość do przechowywania
- Voeding
- per 1 Cały przepis
- Calorieën
- 2516.3 kJ / 601 kcal
- Eiwitten
- 3.8 g
- Koolhydraten
- 17.9 g
- Vetten
- 61.3 g
- Vezels
- 7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pikantna wieprzowina w pomidorach z chili
25 min
Sambal oelek
15min
Kurczak generała Tso
40min
Satay z sosem orzechowym
1h 55min
Przyprawa pięciu smaków
10min
Wieprzowina z trawą cytrynową (Kuruma iraichchi) z kokosowymi roti
2 Std.
Koreański sos BBQ
25 min
Lankijskie piklowane warzywa (Achcharu)
48h 30 min
Orzechy nerkowca limonkowo-kokosowe na ostro
25 min
Sos Hoisin
5 Min
Kurczak w harissie i szybki sos jogurtowo-miętowy
45 min
Słodko-ostry sos chili
25 min