Tajska czerwona pasta curry

Tajska czerwona pasta curry

4.8 44 beoordeling
Voorbereiding. 15min
Totaal 30min
400 g

Ingrediënten

  • 4 limonki ekologiczne
  • 2 łyżki nasion kolendry
  • 90 g czerwonych papryczek chili, świeżych bez gniazd nasiennych, pokrojonych na kawałki
  • 30 g korzenia imbiru, świeżego pokrojonego w 2-3 mm plastry
  • 8 ząbków czosnku
  • 4 łodygi trawy cytrynowej, świeże pokrojonej w 1 cm plastry
  • 100 g oleju arachidowego
  • 2 łyżki papryki słodkiej, mielonej

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 100 g

Natrium 9.1 mg
Eiwitten 2.6 g
Calorieën 1270.5 kJ / 303.7 kcal
Vetten 26.3 g
Vezels 4.7 g
Verzadigd vet 4.4 g
Koolhydraten 20.6 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...