Risotto z parmezanem

Risotto z parmezanem

3.9 28 beoordeling
Voorbereiding. 30min
Totaal 40min
8 porcji

Ingrediënten

  • 1600 g wody
  • 2 łyżeczki koncentratu bulionu warzywnego, wykonanego w TM
    2 kostki bulionu warzywnego (na 0,5 l), pokruszone
  • 80 g sera parmezan pokrojonego na 3 cm kawałki
  • 60 g cebuli szalotki przekrojonej na pół
  • 40 g masła plus 2 łyżki
  • 20 g oliwy z oliwek
  • 640 g ryżu do risotto (np. Carnaroli, Arborio), o 14-15 min czasie gotowania
  • 120 g białego wina, wytrawnego
  • 1 - 2 łyżeczki soli

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 porcję

Natrium 1006 mg
Eiwitten 9 g
Calorieën 1812 kJ / 433 kcal
Vetten 15 g
Vezels 1.8 g
Verzadigd vet 8 g
Koolhydraten 63 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...