Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1600 g wody
-
2
łyżeczki koncentratu bulionu warzywnego, wykonanego w TM
of 2 kostki bulionu warzywnego (na 0,5 l), pokruszone - 80 g sera parmezan, pokrojonego na 3 cm kawałki
- 60 g cebuli szalotki, przekrojonej na pół
- 40 g masła, plus 2 łyżki
- 20 g oliwy z oliwek
- 640 g ryżu do risotto (np. Carnaroli, Arborio), o 14-15 min czasie gotowania
- 120 g białego wina, wytrawnego
- 1 - 2 łyżeczki soli
- Voeding
- per 1 porcję
- Calorieën
- 1812 kJ / 433 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 63 g
- Vetten
- 15 g
- Verzadigd vet
- 8 g
- Vezels
- 1.8 g
- Natrium
- 1006 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Szafranowe risotto ze szparagami
35 Min
Risotto z cukinii
45 Min
Risotto z groszkiem i miętą
40 Min
Risotto z boczkiem i pieczarkami
40 Min
Kremowe risotto z kurczakiem i czosnkiem
35 Min
Risotto z borowikami
35 Min
Risotto z kurkami
35 Min
Risotto z parmezanem
30 Min
Risotto z cukinią i serem feta
30 Min
Risotto z boczniakami i szampanem
35 Min
Risotto z grzybami
1 godz. 5 min
Risotto bianco z zielonym groszkiem
25min