Fondue z serów pleśniowych z grissini i gruszkami

Fondue z serów pleśniowych z grissini i gruszkami

4.4 13 beoordeling
Voorbereiding. 10min
Totaal 25min
6 porcji

Ingrediënten

  • 2 ząbki czosnku
  • 200 g sera brie pokrojonego na kawałki
  • 100 g sera gorgonzola pokrojonego na kawałki
  • 150 g śmietany, 30% tłuszczu
  • 100 g białego wina, wytrawnego
  • 20 g skrobi kukurydzianej
  • ¼ - ½ łyżeczki pieprzu białego, mielonego
  • grissini do podania
  • gruszki pokrojone w słupki, do podania

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porcję

Natrium 411.4 mg
Eiwitten 11.4 g
Calorieën 1188.8 kJ / 284.1 kcal
Vetten 23.4 g
Vezels 0.3 g
Verzadigd vet 14.7 g
Koolhydraten 4.7 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...