Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g mieszanych ziół, świeżych, np. rozmaryn, tymianek, szałwia
- 3 ząbki czosnku
- 200 g sera cheddar, pokrojonego na kawałki
- 125 g sera mozzarella, pokrojonego na kawałki
- 250 g śmietany, min. 30% tłuszczu
- 20 g skrobi kukurydzianej
- ¼ - ½ łyżeczki pieprzu czarnego, mielonego
- warzywa, mieszane, np. marchewka, seler naciowy, papryka, pokrojone na kawałki, do podania
- Voeding
- per 1 porcję
- Calorieën
- 1548.8 kJ / 370.2 kcal
- Eiwitten
- 14.4 g
- Koolhydraten
- 8.4 g
- Vetten
- 31.9 g
- Verzadigd vet
- 19 g
- Vezels
- 2.1 g
- Natrium
- 364.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pasta pomidorowa z bazylią i serem feta
10 min
Malinowa sangria z bazylią
40min
Dip serowy
10 min
Tort z masłem orzechowym
3 Std. 30 Min
Dressing czosnkowy z serkiem ricotta
10 min
Pasta z czarnych oliwek i tuńczyka
5min
Fondue z serów pleśniowych z grissini i gruszkami
25min
Fondue piwno-czosnkowo-serowe z krakersami
30 min
Medaliony ziemniaczane z salsą z pomidorów i awokado
45min
Fondue serowe z bagietką
25min
Pasta Taramosalata
15min
Czeska pasta piwna
1h 10min