Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 ząbki czosnku
- 50 g oliwy z oliwek
- 700 g czerwonej papryki, bez gniazd nasiennych, pokrojonej na 3 cm kawałki
- 150 g bakłażana, pokrojonego w 3 cm kawałki (optioneel)
- 40 g białego wina, półwytrawnego
- 40 g octu balsamicznego
- 20 g cukru
- ¼ - ½ łyżeczki pieprzu czarnego, mielonego
- 10 g soli
- 5 g natki pietruszki, świeżej, tylko liście, drobno posiekanej
- Voeding
- per 1 porcję
- Calorieën
- 842.5 kJ / 201.3 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 20.8 g
- Vetten
- 13.5 g
- Verzadigd vet
- 2 g
- Vezels
- 4.8 g
- Natrium
- 978.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Salsa z pieczonej papryki i śliwek
1 Std. 30 Min
Pasta ajvar z papryki i bakłażana
1 Std. 5 Min
Dip z suszonych pomidorów
15 Min
Sycylijska caponata
30 Min
Sos gribiche
20 Min
Japońska sałatka ogórkowa z awokado i algami morskimi (Sunomono)
1h 20min
Pasta baba ganoush z kminem rzymskim
1hod. 40min
Sałatka z pieczonym bakłażanem z dressingiem tahini
45 Min
Tapenada z zielonych oliwek
10 Min
Tapenada
5 Min
Pisto - hiszpański gulasz warzywny
50 Min
Pesto z rukoli i orzechów laskowych
10 Min