Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
10
g czarnej trufli, świeżej
of 10 g czarnej trufli, konserwowej - 50 g cebuli szalotki, przekrojonej na pół
- 300 g pieczarek, przekrojonych na pół
- 30 g masła
- ¼ - ½ łyżeczki soli
- ¼ łyżeczki pieprzu czarnego, mielonego
- 1 szczypta tymianku, suszonego
- Voeding
- per 1 porcję
- Calorieën
- 225.3 kJ / 53.8 kcal
- Eiwitten
- 1.7 g
- Koolhydraten
- 2.2 g
- Vetten
- 4.3 g
- Verzadigd vet
- 2.7 g
- Vezels
- 1.3 g
- Natrium
- 165.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Tapenada
5 Min
Pasta z pieczonej papryki i orzechów włoskich (Muhammara)
1 Std. 40 Min
Meksykańska pasta z fasoli
20 Min
Kawior z pieczarek
30 Min
Chutney z czerwonej cebuli
24h
Pasta z pieczonej marchewki z kuminem
1 Std.
Pâté z wątróbek drobiowych z pistacjami
1 Std. 40 Min
Tapenada z zielonych oliwek
10min
Pasta z pieczonego bakłażana
1h 50min
Chutney z mango
40min
Papryka po włosku
40min
Pasta baba ganoush z kminem rzymskim
1 Std. 40 Min