Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Mürbeteig
- 200 g Mehl
- 1 Eigelb
- 100 g Butter, weich, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
- 40 g Wasser
- ½ TL Salz
- 1 TL Vanillezucker
Guss
- 2 Eier
- 1 Eigelb
-
200
g Vin cuit
of 200 g Birnendicksaft - 100 g Doppelrahm
- Voeding
- per 1 Portionen
- Calorieën
- 1507 kJ / 361 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 40 g
- Vetten
- 20 g
Alternatieve recepten
Brokkoli Frittatawürfel
1 Std. 10 Min
Lemon-Cheesecake mit Nuss-Crunch
4 godz. 35 min
Schlorzifladen (Dörrbirnen-Tarte)
1 Std. 35 Min
Soupe de chalet (Freiburger Gemüsecremesuppe)
40 Min
Gâteau du Vully (Vully Kuchen)
2h 30 min
Urner Pastete
1h 50min
Birnen-Gorgonzola-Flammkuchen
1 Std.
Puschlaver Pizzoccheri mit Gemüse
1 godz. 30 min
Zwiebelwähe
1h 15min
Nidelwähe (Rahmkuchen)
45 Min
Ricotta-Ravioli mit Auberginensauce
1h 40min
Lasagneröllchen
1 Std.