Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Mürbeteig
- 200 g Mehl
- 1 Eigelb
- 100 g Butter, weich, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
- 40 g Wasser
- ½ TL Salz
- 1 TL Vanillezucker
Guss
- 2 Eier
- 1 Eigelb
-
200
g Vin cuit
of 200 g Birnendicksaft - 100 g Doppelrahm
- Voeding
- per 1 Portionen
- Calorieën
- 1507 kJ / 361 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 40 g
- Vetten
- 20 g
Alternatieve recepten
Nidelwähe (Rahmkuchen)
45min
Tirggel
48 Std. 45 Min
Tessiner Polenta
45min
Schwimmende Inseln
40min
Portugiesische Crème brûlée
25 min
Gewürzte marokkanische Linsensuppe
40min
Bretzeli
2h 30min
Focaccia mit Cherrytomaten
2h
Zwiebel-Käsewähe
1h 15min
Blanquette de veau (Weisses Kalbsvoressen)
1h 15min
Brönnti Creme (Gebrannte Creme)
4 godz. 40 min
Peperonicremesuppe
20 min