Apparaten en accessoires
Tarte au Vin cuit
Voorbereiding. 20min
Totaal 45min
8 Stücke
Ingrediënten
Mürbeteig
-
Mehl200 g
-
Eigelb1
-
Butter weich, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten100 g
-
Wasser40 g
-
Salz½ TL
-
Vanillezucker1 TL
Guss
-
Eier2
-
Eigelb1
-
200 g BirnendicksaftVin cuit200 g
-
Doppelrahm100 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 Portionen
Eiwitten
6 g
Calorieën
1507 kJ /
361 kcal
Vetten
20 g
Koolhydraten
40 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Luzerner Lebkuchen
55 Min
Randensalat mit Meerettich (TM5)
10 Min
Kaffee-Sabayon
10 Min
Crème brûlée mit Schoggi
3 Std. 10 Min
Erdbeertörtchen
1 Std. 15 Min
Emmentaler Meringues
2 Std. 15 Min
Tirggel
48 Std. 45 Min
Schlorzifladen (Dörrbirnen-Tarte)
1 Std. 35 Min
Schoggi-Sablés
1 Std. 30 Min
Apfel-Meringue-Crumble
2 Std.
Getränkter Zitronencake
1 Std. 30 Min
Basler Brunsli
8 Std. 40 Min