Tarte au Vin cuit

Tarte au Vin cuit

4.8 4 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 45min
8 Stücke

Ingrediënten

Mürbeteig
  • Mehl
    200 g
  • Eigelb
    1
  • Butter weich, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
    100 g
  • Wasser
    40 g
  • Salz
    ½ TL
  • Vanillezucker
    1 TL
Guss
  • Eier
    2
  • Eigelb
    1
  • Vin cuit
    200 g
    200 g Birnendicksaft
  • Doppelrahm
    100 g

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 Portionen

Eiwitten 6 g
Calorieën 1507 kJ / 361 kcal
Vetten 20 g
Koolhydraten 40 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...