Blanquette de veau (Weisses Kalbsvoressen)

Blanquette de veau (Weisses Kalbsvoressen)

3.8 13 beoordelingen
Voorbereiding. 25min
Totaal 1u. 15min
4 Portionen

Ingrediënten

  • Wasser
    700 g
  • Thymian Blätter abgezupft
    1 Zweigchen
  • Lorbeerblätter, getrocknet
    2
  • Peterli Blätter abgezupft
    1 Bund
  • Salz nach Belieben
    ¾ TL
  • Kalbsvoressen in Stücken (2 cm)
    600 g
  • Pfeffer nach Belieben
    ¼ TL
  • Rüebli in Scheiben (5 mm)
    300 g
  • Lauch in Scheiben (5 mm)
    200 g
  • Champignons, frisch geviertelt
    300 g
  • Butter
    20 g
  • Mehl
    15 g
  • Salz
    ½ TL
  • Pfeffer
    ¼ TL

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 Portion

Eiwitten 37 g
Calorieën 1084 kJ / 259 kcal
Vetten 6 g
Koolhydraten 10 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...