Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 700 g Wasser
- 1 Zweigchen Thymian, Blätter abgezupft
- 2 Lorbeerblätter, getrocknet
- 1 Bund Peterli, Blätter abgezupft
- ¾ TL Salz, nach Belieben
- 600 g Kalbsvoressen, in Stücken (2 cm)
- ¼ TL Pfeffer, nach Belieben
- 300 g Rüebli, in Scheiben (5 mm)
- 200 g Lauch, in Scheiben (5 mm)
- 300 g Champignons, frisch, geviertelt
- 20 g Butter
- 15 g Mehl
- ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1084 kJ / 259 kcal
- Eiwitten
- 37 g
- Koolhydraten
- 10 g
- Vetten
- 6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Geschmortes Kalbsragout
2u. 10min
Fisch Curry
35 min
Gelber Reis mit Poulet
40 min
Boeuf Bourguignon
2 godz.
Risotto milanese
30min
Poulet mit Kartoffelstock
1 Std. 15 Min
Tarte au Vin cuit
45 min
Spaghetti mit Lammragout
50 min
Rindsvoressen
1 Std. 50 Min
Schweinsnierstück mit Katoffelstock
1 Std. 30 Min
Orangen-Truthahn mit Kartoffeln und Kohlrabi
40 min
Kalbsrahmgulasch mit Steinpilzen
1 Std. 30 Min