Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 Zweigchen frischer Rosmarin
- 600 g Trutenbrustfilets, ohne Haut, im Schmetterlingsschnitt
- 8 Schmelzkäsescheiben
-
260
g Pancetta, in Scheiben
of 260 g Parmaschinken, in Scheiben - 1 Knoblauchzehe
- 1 Schalotte, halbiert
- 30 g Butter
- 300 g Wasser
- 200 g Weisswein, trocken
- ½ Gemüsebouillonwürfel (für 0,5l)
- 20 g Steinpilze, getrocknet, eingeweicht und ausgedrückt
- 5 Tropfen Worcestershire Sauce
- 50 g Rahm, mind. 30% Fettgehalt
- 2 Prisen schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen
- Voeding
- per 8 Portionen
- Calorieën
- 14238 kJ / 3403 kcal
- Eiwitten
- 263 g
- Koolhydraten
- 16 g
- Vetten
- 255 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gemüsesuppe
25 min
Grundteig für Brot
24h 30min
Rindfleisch in Pilz-Rahm-Sauce
1h
Bernerplatte
1h 15min
Schoggi-Crème
3 Std. 15 Min
Trenette mit Pesto
45min
Kalbsmilken mit Weissweinsauce
Geen beoordelingen
Gerstensuppe
1h 20min
Frische Tagliatelle mit Steinpilzen
1h
Fleischbällchen in Pilzsauce
35 min
Schweinsnierstück mit Katoffelstock
1h 30min
Kalbsrahmgulasch mit Steinpilzen
1h 30min