Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 120 g Zwiebeln, halbiert
- 2 Knoblauchzehen
- 20 g Olivenöl
- 300 g Rispentomaten, in Stücken (2-3 cm)
- 100 g rote Peperoni, in Stücken (2-3 cm)
- 1 EL Kräutermischung, getrocknet (z.B. Thymian, Rosmarin, Majoran, Basilikum, Petersilie)
- 1 TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer, gemahlen
- 300 g Aubergine, in Stücken (2-3 cm)
- 200 g Zucchetti, in Stücken (2-3 cm)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 422 kJ / 101 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 9 g
- Vetten
- 6 g
- Vezels
- 4 g
Alternatieve recepten
Fruchtglace
5 min
Kartoffelsalat Badische Art
6 godz.
Tomatensauce für jeden Tag
30min
Poulet mit Kartoffelstock
1 godz. 15 min
Peperoni-Crèmesuppe mit Ingwer
50 min.
Risotto mit getrockneten Steinpilzen
45min
Brokkolisalat mit Pinienkernen
5 min
Kürbissuppe
35min
Blumenkohl-Curry-Suppe
45min
Gemüsesuppe
25min
Pasta Auflauf mit Spinat
1 godz. 20 min
Schnelles Thai-Curry mit Poulet
40 min