Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 700 g Wasser
- 1 TL Salz
- 700 g Kartoffeln, festkochend, geschält, in Stücken (2 cm)
- 600 g Lauch längs halbiert, in Streifen (1 cm)
- 1 Waadtländer Saucisson
- 1 Saucisse aux choux (Kabiswurst)
- 80 g Zwiebeln, halbiert
- 15 g Butter
- 1 EL Maisstärke (z. B. Maizena)
- 150 g Vollrahm
- 100 g Weisswein, trocken
- 1 Gemüsebouillonwürfel (für 0,5 l)
- ¼ TL Pfeffer
- Voeding
- per 1 Portionen
- Calorieën
- 4644 kJ / 1122 kcal
- Eiwitten
- 38 g
- Koolhydraten
- 40 g
- Vetten
- 86.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Ghackets mit Hörnli
30 Min
Basler Mehlsuppe
1 Std. 10 Min
Älpler Magronen
45 Min
Käsewähe
50 Min
Nidelwähe (Rahmkuchen)
45 Min
Lauch-Kartoffelstock mit Brätkügeli-Sauce
55 Min
Riz Casimir
45 Min
Älpler Magronen
45 Min
Brätchügeli-Pastetli mit Erbsli und Rüebli
35min
Rindsvoressen
1h 50min
Chügelipastetli
30 Min
Züri-Gschnätzlets
50 Min