Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g Rüebli, geschält, in Stücken (3 cm)
- 100 g Lauch, in Stücken (3 cm)
- 400 g Wasser
- 300 g Weisswein (z. B. Chasselas)
- 1 Gemüsebouillonwürfel (für 0,5 l)
- 100 g Saucen-Halbrahm
- 2 Eigelbe
- 1 Prise Paprika
- 1 Prise Salz, nach Belieben
- 1 Prise Pfeffer, nach Belieben
- ½ Bund Schnittlauch (10 g), in Ringen
- 1 Blätterteig, ausgewallt (25 cm x 42 cm)
- 1 Ei, verklopft
- Voeding
- per 1 Portionen
- Calorieën
- 1976 kJ / 473 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 32 g
- Vetten
- 27 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Basler Mehlsuppe
1h 10min
Poulet-Curry-Salat (2 Portionen)
30 min
Risotto milanese
30 min
Brönnti Creme (Gebrannte Creme)
4h 50min
Sauce béarnaise
20 min
Bündner Capuns
35 min
Eier-Tatar
35 min
Rosmarin Focaccia
2h 30min
Peperonicremesuppe
20 min
Gemüsetatar
25 min
Speckzopf mit Zwiebelsprossen
2h 10min
Süssmostcreme
4 Std. 15 Min