Apparaten en accessoires
Tessiner Polenta
Voorbereiding. 5min
Totaal 45min
4 Portionen
Ingrediënten
-
Wasser1000 g
-
Salz1 ½ TL
-
270 g Maisgriess, grob (Kochzeit 40 Minuten, z.B. Bramata)roter Tessiner Maisgriess (Rosso del Ticcino), grob (Kochzeit 40 Minuten)270 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 Portion
Eiwitten
6 g
Calorieën
1003 kJ /
240 kcal
Vetten
1 g
Koolhydraten
50 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Knöpfli
50min
Risotto mit getrockneten Steinpilzen
45min
Polenta
30min
Knöpfli
50min
Vermicelles
3u. 15min
Polenta
1u.
Bündner Capuns
35min
Basler Mehlsuppe
1u. 10min
Lauch-Kartoffelstock mit Brätkügeli-Sauce
55min
Hackfleisch-Omeletten mit Randen-Apfelmus
1u. 10min
Gerstensuppe
1u. 20min
Bündner Gerstensuppe
55min