Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 Schalotte, in Stücken
- 500 g Karotten, geschält, in Stücken
- 200 g Kartoffeln, mehligkochend, geschält, in Stücken
- 30 g Butter
- 800 g Wasser
- 1 ½ Gemüsebouillonwürfel (für 0,75 l)
- 1 Prise Pfeffer, nach Belieben
- 12 Pfefferminzblätter, frisch, fein geschnitten
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 658 kJ / 159 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 18 g
- Vetten
- 7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Fenchel-Karotten-Crèmesuppe
40min
Gerstensuppe
1h 20min
Lauch-Kartoffelstock mit Brätkügeli-Sauce
55 min
Peperonicremesuppe
20min
Süsskartoffelsuppe mit Pouletspiessli
30min
Luzerner Lebkuchen
55 min
Randen-Suppe
45min
Poulet mit Kartoffelstock
1 godz. 15 min
Zucchettisuppe mit Frischkäse
35min
Rüeblisalat
15 Min
Kürbis-Orangen-Suppe
35min
Sellerie-Apfel-Suppe
30min