Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g Schalotten
- 2 EL Estragonblätter, frisch
- 3 EL Weissweinessig
- 125 g Butter, in Stücken (2 cm)
- 2 Eigelbe
- ½ TL Salz
- 1 Prise Pfeffer, gemahlen, nach Belieben
- 2 Stängel Kerbel, frisch
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 769 kJ / 187 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 1 g
- Vetten
- 19 g
- Vezels
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Munder Safranrisotto
45min
Soledurner Wysuppe (Solothurner Weinsuppe)
1h
Risotto milanese
30min
Brönnti Creme (Gebrannte Creme)
4 Std. 50 Min
Currysauce
10 min
Vitello tonnato
25 godz. 30 min
Risotto mit getrockneten Steinpilzen
45min
Rosmarin Focaccia
2h 30 min
Café-de-Paris
30min
Pannacotta mit Mango-Coulis
4 Std. 15 Min
Brönnti Creme (Gebrannte Creme)
4 Std. 40 Min
Fischknusperli mit Tartarsauce
50min