Apparaten en accessoires
Sauce béarnaise
Voorbereiding. 5min
Totaal 20min
4 Portionen
Ingrediënten
-
Schalotten50 g
-
Estragonblätter, frisch2 EL
-
Weissweinessig3 EL
-
Butter in Stücken (2 cm)125 g
-
Eigelbe2
-
Salz½ TL
-
Pfeffer, gemahlen nach Belieben1 Prise
-
Kerbel, frisch2 Stängel
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 Portion
Eiwitten
2 g
Calorieën
769 kJ /
187 kcal
Vetten
19 g
Vezels
1 g
Koolhydraten
1 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Eifach. Sälber. Gmacht.
203 recepten
Zwitserland
Zwitserland
Misschien vind je het ook leuk...
Risotto milanese
30min
Café-de-Paris
30min
Brönnti Creme (Gebrannte Creme)
4u. 50min
Vitello tonnato
25u. 30min
Panna cotta
6u. 15min
Emmentaler Meringues
2u. 15min
Beef Wellington mit Rotwein-Jus und Champignon-Duxelle
2u. 30min
Vanilleglace
12u.
Fischknusperli mit Tartarsauce
50min
Brönnti Creme (Gebrannte Creme)
4u. 40min
Knusperchips mit Guaçamole
1u.
Rosmarin Focaccia
2u. 30min