Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Mürbeteig
- 50 g Zucker
- 200 g Butter, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
- 370 g Mehl, und etwas mehr für die Arbeitsfläche
- 1 Ei
- 1 Prise Salz
Ganache
- 250 g dunkle Schokolade, in Stücken (2 cm)
- 100 g Vollrahm
Zuckerglasur und Couverture-Punkt
- 200 g Zucker
- 25 g Wasser
- 15 Tropfen Lebensmittelfarbe, grün
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 2942 kJ / 703 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 76 g
- Vetten
- 40 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Emmentaler Meringues
2h 15min
Nidelwähe (Rahmkuchen)
45 min
Getränkter Zitronencake
1h 30min
Tuorta da Nuschs (Engadiner Nusstorte)
1h 15min
Torta della nonna
4 godz.
Älplermagronen
30 min
Brownies
1h
Pad Thai mit Poulet
20 min
Zwiebelwähe
1h 15min
Zitronen-Cake
1 godz. 5 min
Aargauer Rüeblitorte
2 godz.
Lemon-Cheesecake mit Nuss-Crunch
4 godz. 35 min