Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Mürbeteig
- 50 g Zucker
- 200 g Butter, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
- 370 g Mehl, und etwas mehr für die Arbeitsfläche
- 1 Ei
- 1 Prise Salz
Ganache
- 250 g dunkle Schokolade, in Stücken (2 cm)
- 100 g Vollrahm
Zuckerglasur und Couverture-Punkt
- 200 g Zucker
- 25 g Wasser
- 15 Tropfen Lebensmittelfarbe, grün
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 2942 kJ / 703 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 76 g
- Vetten
- 40 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Chäschüechli (Käseküchlein)
50 min
Mailänderli
3h
Bretzeli
2 Std. 30 Min
Chräbeli
24h
Gâteau du Vully (Vully Kuchen)
2 Std. 30 Min
Osterkuchen
1 godz. 45 min
1.- August-Weggen
1h 10 min
Nuss-Stängeli
1 godz. 50 min
Nidelwähe (Rahmkuchen)
45 min
Nidletäfeli
2 Std.
Aargauer Rüeblitorte
2 Std.
Berner Zopf
1 godz. 45 min