Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Mürbeteig
- 50 g Zucker
- 200 g Butter, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
- 370 g Mehl, und etwas mehr für die Arbeitsfläche
- 1 Ei
- 1 Prise Salz
Ganache
- 250 g dunkle Schokolade, in Stücken (2 cm)
- 100 g Vollrahm
Zuckerglasur und Couverture-Punkt
- 200 g Zucker
- 25 g Wasser
- 15 Tropfen Lebensmittelfarbe, grün
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 2942 kJ / 703 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 76 g
- Vetten
- 40 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sauce béarnaise
20min
Moutarde de Bénichon (Chilbisenf)
40 min
1.- August-Weggen
1 godz. 10 min
Nidletäfeli
2h
Focaccia mit Kartoffeln und Rosmarin
2 godz. 35 min
Nuss-Stängeli
1h 50min
Chräbeli
24 godz.
Bretzeli
2 godz. 30 min
Chäschüechli (Käseküchlein)
50 min
Gewürznüsse
45 min
Amarettini
1 godz. 30 min
Rosmarin Focaccia
2 godz. 30 min