Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Gelee
- 150 g Rotwein
- 100 g Zucker
- ½ Päckchen Geliermittel, für Konfitüre 2:1 (für 500 g Früchte)
- ¼ TL Zimt, gemahlen
- 1 Nelke
- 1 Kardamomkapsel, nur ausgelöste Samen
Guetzli
- 150 g Zucker
- 350 g Mehl
- 250 g Butter, weich, in Stücken
- 2 TL Vanillezucker
- 1 Prise Salz
- 1 Eiweiss
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 454 kJ / 109 kcal
- Eiwitten
- 1.1 g
- Koolhydraten
- 13 g
- Vetten
- 6 g
Alternatieve recepten
Aargauer Rüeblitorte
2 Std.
Grittibänze
2h 10min
Herbstlicher Tirolercake
1 Std. 20 Min
Spitzbueben
1h 40min
Linzer-Spitzbuben
3 godz. 15 min
Basler Brunsli
8 Std. 40 Min
Chräbeli
24h
Knöpfli
50 Min
Mailänderli
3 godz.
Brönnti Creme (Gebrannte Creme)
4h 40 min
Schoggi-Sablés
1 godz. 30 min
Hackfleisch-Omeletten mit Randen-Apfelmus
1 godz. 10 min