Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g dunkle Schokolade, in Stücken
- 175 g Mehl
- 30 g Kakaopulver, ungesüsst
- 5 g Natron
- 150 g Butter, weich
- 120 g Vollrohrzucker
- 50 g Zucker
- 1 Prise Fleur de sel
- ½ TL Vanille, gemahlen
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 547 kJ / 131 kcal
- Eiwitten
- 1 g
- Koolhydraten
- 15 g
- Vetten
- 7 g
- Vezels
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Basler Brunsli
8 godz. 40 min
Mailänderli
3h
Grittibänze
2 Std. 10 Min
Süsser Grittibänz
2h 15min
Luzerner Lebkuchen
55min
Osterkuchen
1h 45min
Bretzeli
2 godz. 30 min
Schoggistängeli-Cake
1h 10min
Herbstlicher Tirolercake
1h 30min
Getränkter Zitronencake
1h 30min
Heller Mississippi-Cake
1 godz. 15 min
Aargauer Rüeblitorte
2 godz.