Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Cake
- 250 g Haselnüsse
- 150 g dunkle Schokolade, in Stücken (3 cm)
- 200 g Zucker
- 125 g Butter, weich
- 120 g Weissmehl
- 4 Eigelbe
- 1 ½ TL Backpulver
- 2 Prise Salz
- 4 Eiweisse
Verzierung
- 100 g Vollrahm, gekühlt
- 80 g Trauben, rosa
- 1 EL Zucker
- 1 Birne, in Schnitzen (5 mm)
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 339 kJ / 1409 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 27 g
- Vetten
- 23 g
Alternatieve recepten
Basler Brunsli
8h 40 min.
Mailänderli
3h
Süsser Grittibänz
2h 15 min
Apfelwähe
1h 15min
Luzerner Lebkuchen
55 min
Schoggistängeli-Cake
1 Std. 10 Min
Dreikönigskuchen mit Sultaninen
1h 55min
Getränkter Zitronencake
1h 30 min
Heller Mississippi-Cake
1h 15min
Aargauer Rüeblitorte
2 godz.
Rüeblitorte
1 Std. 10 Min
Berner Zopf
1 godz. 45 min