Apparaten en accessoires
Speckzopf mit Zwiebelsprossen
Voorbereiding. 20min
Totaal 2u. 10min
1 Stück
Ingrediënten
-
Milch300 g
-
Zucker2 TL
-
Hefe (ca. 20 g), zerbröckelt½ Würfel
-
Zopfmehl500 g
-
Salz1 ¾ TL
-
Butter in Stücken (1 cm)60 g
-
Speckwürfeli160 g
-
Zwiebelsprossen20 g
-
Ei verklopft1
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 100 g
Eiwitten
11.4 g
Calorieën
1334 kJ /
318 kcal
Vetten
12 g
Koolhydraten
41 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Betty Bossi mix - März/April 2021
5 recepten
Zwitserland
Zwitserland
Misschien vind je het ook leuk...
Grittibänze
2u. 10min
Süsser Grittibänz
2u. 15min
Luzerner Lebkuchen
55min
Älpler Magronen
45min
Riz Casimir
45min
Heller Mississippi-Cake
1u. 15min
Hackfleisch-Omeletten mit Randen-Apfelmus
1u. 10min
Schoggistängeli-Cake
1u. 10min
Getränkter Zitronencake
1u. 30min
Mailänderli
3u.
Berner Zopf
1u. 45min
Kartoffelstock nature
55min