Apparaten en accessoires
Aargauer Rüeblitorte
Voorbereiding. 20min
Totaal 2u.
12 Portionen
Ingrediënten
-
Zucker550 g
-
Eier getrennt5
-
Salz1 Prise
-
Karotten geschält, in Stücken (3 cm)250 g
-
Mandeln250 g
-
Bio-Zitrone dünn abgeschälte Schale und Saft1
-
Mehl80 g
-
Backpulver2 TL
-
Kirsch4 EL
-
Wasser3 - 4 EL
-
Marzipanrüebli12
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 Portionen
Eiwitten
5.1 g
Calorieën
1573 kJ /
376 kcal
Vetten
23 g
Koolhydraten
37 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Luzerner Lebkuchen
55min
Osterkuchen
1u. 45min
Heller Mississippi-Cake
1u. 15min
Dreikönigskuchen mit Sultaninen
1u. 55min
Herbstlicher Tirolercake
1u. 30min
Schoggistängeli-Cake
1u. 10min
Apfelwähe
1u. 15min
Getränkter Zitronencake
1u. 30min
Basler Brunsli
8u. 40min
Rüeblitorte
1u. 10min
Mailänderli
3u.
Berner Zopf
1u. 45min