Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 25 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 50 g lard, diced
- 250 g onions, quartered
- 450 g braising steak, diced
- 400 g tinned chopped tomatoes
- 50 g red wine
- 50 g water, hot
- 25 g fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 2 garlic cloves, crushed
- ½ tsp ground cinnamon
- 3 cloves
- 1 bay leaf
- ½ tsp fine sea salt, plus extra to taste
- ⅛ tsp ground black pepper, plus extra to taste
- 300 g macaroni pasta, large or other tube-shaped pasta (e.g. penne, tortiglioni)
- Voeding
- per 4 portions
- Calorieën
- 10266 kJ / 2442 kcal
- Eiwitten
- 151 g
- Koolhydraten
- 243 g
- Vetten
- 83 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Beef-Ragout with Macaroni
30min
Beef in Stout
1 Std. 40 Min
Chicken Strips with Creamy Tomato Sauce and Basmati Rice
40min
Beef Stroganoff
1h
Beef Stroganoff
1h
Marathon Fettucine with Charred Tomatoes and Prawns
50min
Chicken Caprese Pasta Salad
25min
Baked Pappardelle - Pappardelle al forno
1h 55min
Quick Lamb Dhansak
50min
One Pot Chicken Pasta with Sweet BBQ-sauce
40min
Chicken Akhni
1h 30min