Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 25 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 50 g lard, diced
- 250 g onions, quartered
- 450 g braising steak, diced
- 400 g tinned chopped tomatoes
- 50 g red wine
- 50 g water, hot
- 25 g fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 2 garlic cloves, crushed
- ½ tsp ground cinnamon
- 3 cloves
- 1 bay leaf
- ½ tsp fine sea salt, plus extra to taste
- ⅛ tsp ground black pepper, plus extra to taste
- 300 g macaroni pasta, large or other tube-shaped pasta (e.g. penne, tortiglioni)
- Voeding
- per 4 portions
- Calorieën
- 10266 kJ / 2442 kcal
- Eiwitten
- 151 g
- Koolhydraten
- 243 g
- Vetten
- 83 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Beef Stroganoff
1 Std.
Gnocchi Carbonara with Peas
20 Min
Mediterranean Chicken Pie
50min
Pasta with Prawn and Pepper Sauce
30min
Tomato and Bacon Spaghetti
35min
Beef Stroganoff
1 Std.
Spaghetti Carbonara
40min
Cranberry and Camembert Stuffed Chicken
45min
Creamy Chicken and Sun-Dried Tomato Pasta
30min
Steak Provençal Pie
2h 15min
Chicken Korma
40min
Beef in Stout
1h 40min