
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 25 g Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)
- 50 g lard diced
- 250 g onions quartered
- 450 g braising steak diced
- 400 g tinned chopped tomatoes
- 50 g red wine
- 50 g water hot
- 25 g fresh flat-leaf parsley leaves only
- 2 garlic cloves crushed
- ½ tsp ground cinnamon
- 3 cloves
- 1 bay leaf
- ½ tsp fine sea salt plus extra to taste
- ⅛ tsp ground black pepper plus extra to taste
- 300 g macaroni pasta large or other tube-shaped pasta (e.g. penne, tortiglioni)
- Voeding
- per 4 portions
- Calorieën
- 2442 kcal / 10266 kJ
- Eiwitten
- 151 g
- Vetten
- 83 g
- Koolhydraten
- 243 g