Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Weizensauerteig
- 150 g Wasser
- 15 g Anstellgut (Apfel-Weizensauerteig)
- 150 g Weizenmehl Type 550 oder 700
Vorbereitung
- 400 g Wasser
- 180 g Kürbisfleisch (z.B. Hokkaido oder Butternut, siehe Tipp), in Stücken
Quellstück
-
50
g Kirschen, getrocknet
of 50 g Cranberrys, getrocknet - 30 g Wasser zum Einweichen
Hauptteig
- Öl zum Einfetten
- 170 g Wasser, kalt, und etwas mehr zum Bearbeiten
- 5 g frische Hefe
- 400 g Weizenmehl Type 550 oder 700 und etwas mehr zum Bearbeiten
- 100 g Roggenmehl Type 1150 oder 960
- 20 g Honig
- 2 ½ TL Salz (ca. 15 g)
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 5334 kJ / 1323 kcal
- Eiwitten
- 36 g
- Koolhydraten
- 263 g
- Vetten
- 5 g
- Vezels
- 17.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Dinkel-Honig-Ringe
17 Std. 40 Min
Dinkel-Wolke
16 Std. 30 Min
Mediterranes Kräuter-Topfen-Brot
16 Std. 40 Min
Sauerteigpulver
24 Std. 10 Min
Oberländer
14 Std. 30 Min
Müsliweckerl
15 Std. 30 Min
Möhren-Körner-Brote
15 Std.
Körnerbrötchen mit Erdnüssen
3 Std. 40 Min
Waldstauden-Roggenbrot
23 Std. 30 Min
Sonnenblumen-Leinsamen-Brote
20h 10min
Kartoffel-Walnuss-Brot
15 Std. 40 Min
Buttermilchbrot
18 Std.