Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Mürbeteig
- 75 g brauner Zucker
- 200 g Butter, in Stücken
- 370 g Mehl (siehe Tipp), und etwas mehr zum Bearbeiten
- 1 Ei
- 2 Eigelb
- 1 Prise Salz
-
1 ½
TL Vanillezucker, selbst gemacht
of 1 TL Vanilleextrakt
Orangenmarmelade und Fertigstellung
- 1000 g Orangen, unbehandelt
- 1 Zitrone, unbehandelt
- 350 g brauner Zucker
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 1448 kJ / 346 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 50 g
- Vetten
- 15 g
- Verzadigd vet
- 9 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 25 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Schoko-Kokos-Lavacakes
2 godz. 30 min
Zitronen-Curry-Lavaküchlein
3 Std.
Mandelhörnchen
1h 20min
Gebackener Halloumi im Kateifi-Teig mit gelbem Möhrensalat
40min
Mandel-Honig-Grieß-Kuchen
1j
Schokoladen-Babka mit Pistazien
2 godz. 30 min
Schoko-Waldmeister-Himbeer-Torte
6 Std. 30 Min
Baklava
7 Std. 20 Min
Limetten-Joghurt-Kuchen aus dem Varoma®
2 Std. 15 Min
Marzipan-Mohn-Torte
5h
Himbeer-Mohn-Kastenkuchen
2 Std. 15 Min
Orangen-Schoko-Kuchen
1j