Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 carapace de homard (900 g env.)
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- 70 g de cognac
- 120 g de vin blanc sec
- 150 g d'oignons, coupés en deux
- 200 g de carottes, coupées en morceaux
- 2 gousses d'ail
- 1 bouquet garni
- 850 g de fumet de poisson
- 1 c. à soupe rase de paprika
- 1 gousse de vanille fendue
- 1 c. à soupe bombée de concentré de tomate
- 2 pincées de piment en poudre
- du sel
- du poivre moulu
- 25 g de fécule de maïs (Maïzena) délayée dans 2 c. à soupe d’eau froide
- 120 g de crème liquide entière
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1082 kJ / 260 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 16 g
- Vetten
- 22 g
Alternatieve recepten
Saumon gravlax
60h 30min
Mousse de foies de volaille aux pistaches
24 Std. 20 Min
Sauce béarnaise
20 min
Pressé de raie
14 godz.
Beurre d'anchois
1 Std. 10 Min
Banh Cuon
40 Min
Bisque de crevettes à l'orange, bar aux herbes et purée de panais
1h 30 min
Raviolis de crevettes
50min
Saumon gravlax à la betterave
24 Std.
DECEMBRE Bouillon d'oignon et foie gras vapeur - Nicolas Gautier
40 Min
Bisque de crevettes
30 min
Sauce rouille
10 min