Bisque de homard au paprika

Bisque de homard au paprika

4.9 38 beoordelingen
Voorbereiding. 25min
Totaal 1u. 20min
4 portions

Ingrediënten

  • 1 carapace de homard (900 g env.)
  • 2 c. à soupe d'huile d'olive
  • 70 g de cognac
  • 120 g de vin blanc sec
  • 150 g d'oignons coupés en deux
  • 200 g de carottes coupées en morceaux
  • 2 gousses d'ail
  • 1 bouquet garni
  • 850 g de fumet de poisson
  • 1 c. à soupe rase de paprika
  • 1 gousse de vanille fendue
  • 1 c. à soupe bombée de concentré de tomate
  • 2 pincées de piment en poudre
  • du sel
  • du poivre moulu
  • 25 g de fécule de maïs (Maïzena) délayée dans 2 c. à soupe d’eau froide
  • 120 g de crème liquide entière

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 portion

Eiwitten 4 g
Calorieën 1082 kJ / 260 kcal
Vetten 22 g
Koolhydraten 16 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...