Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 750 g de vin rouge
-
100
g de porto
of 100 g d'eau - 250 g d'eau
- 350 g de sucre en poudre
- 2 bâtons de cannelle
- 2 anis étoilé
- 2 morceaux de zeste d'orange non traitée (1 x 3-4 cm)
- 4 poires (180 g env. chacune), pelées
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2645 kJ / 631 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 116 g
- Vetten
- 0 g
- Verzadigd vet
- 0 g
- Vezels
- 6 g
- Natrium
- 12 mg
Alternatieve recepten
Foie gras sous-vide
72h
Saumon et salade de pomme et fenouil
1h 20 min
Poires au vin rouge
5 Std.
Crème caramel
3h
Mousse de foies de volaille aux fruits secs
7 godz. 30 min
Soupe de poire au vin rouge
20min
Terrine de lapin aux fruits secs et pistaches
6 godz. 30 min
Poire pochée au vin rouge, glace au yaourt et caramel au sésame
5 Std.
Poires sous-vide à la cannelle
2h 5 min.
Compote pomme-poire aux épices
20min
Poires au vin rouge
3 godz. 20 min
Crème renversée au caramel, langues-de-chat
8h