Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 750 g de vin rouge
-
100
g de porto
of 100 g d'eau - 250 g d'eau
- 350 g de sucre en poudre
- 2 bâtons de cannelle
- 2 anis étoilé
- 2 morceaux de zeste d'orange non traitée (1 x 3-4 cm)
- 4 poires (180 g env. chacune), pelées
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2645 kJ / 631 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 116 g
- Vetten
- 0 g
- Verzadigd vet
- 0 g
- Vezels
- 6 g
- Natrium
- 12 mg
Alternatieve recepten
Foie gras sous-vide
72 godz.
Endives braisées et caramélisées à l'orange
30min
Soupe de poire au vin rouge
20 min
Poire pochée au vin rouge, glace au yaourt et caramel au sésame
5h
Poires sous-vide à la cannelle
2h 5min
Magret de canard et sabayon à l'orange
2h 20min
Paskha (Entremets au fromage blanc)
24h
Poires au vin rouge
3h 20min
Poires à la vapeur de thé, miel citronné
45min
Chutney d'oignon rouge
24h
Marmelade d'oranges
1h 30min
Figues vapeur et sirop au vin rouge
35 Min