Risotto au poireau et au gorgonzola

Risotto au poireau et au gorgonzola

4.6 383 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 45min
2 portions

Ingrediënten

  • 20 g d'huile d'olive
  • 1 cube de bouillon de poulet
    1 cube de bouillon de légumes
  • 150 g de poireau blanc et vert clair, fendu en croix puis en tronçons de 3 cm
  • 200 g de riz spécial risotto
  • 500 g d'eau
  • 60 g de gorgonzola au mascarpone
  • poivre moulu

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 378.4 mg
Eiwitten 14.3 g
Calorieën 2518.2 kJ / 601.9 kcal
Vetten 19.4 g
Vezels 1.4 g
Verzadigd vet 7.2 g
Koolhydraten 90.8 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...