Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g d'huile d'olive
-
1
cube de bouillon de poulet
of 1 cube de bouillon de légumes - 150 g de poireau, blanc et vert clair, fendu en croix puis en tronçons de 3 cm
- 200 g de riz spécial risotto
- 500 g d'eau
- 60 g de gorgonzola au mascarpone
- poivre moulu
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 725 kJ / 173 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 17 g
- Vetten
- 9 g
Alternatieve recepten
Risotto au poireau et à la pancetta
35 min
Risotto au potimarron
1h
Risotto courgette et bacon
35 min
Risotto chèvre-brocoli
45 min
Risotto artichauts, tomates séchées et parmesan
30 min
Risotto au pesto et au chèvre
30 min
Risotto aux carottes et bleu de Gex
30 min
Risotto aux épinards et crème au safran
40min
Risotto à la butternut et aux amandes
35 min
Risotto de potiron au lait de coco
40min
Risotto aux asperges
35 min
Risotto à la courgette, fenouil et fromage
35 min