Risotto au poireau et au gorgonzola
TM5 TM31 TM6

Risotto au poireau et au gorgonzola

4.6 (361 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 20 g d'huile d'olive
  • 1 cube de bouillon de poulet
    of 1 cube de bouillon de légumes
  • 150 g de poireau, blanc et vert clair, fendu en croix puis en tronçons de 3 cm
  • 200 g de riz spécial risotto
  • 500 g d'eau
  • 60 g de gorgonzola au mascarpone
  • poivre moulu

Voeding
per 1 portion
Calorieën
725 kJ / 173 kcal
Eiwitten
5 g
Koolhydraten
17 g
Vetten
9 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten