Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La sauce tomate
- 100 g d'oignon, coupé en deux
- 2 gousses d'ail
- 15 g d'huile d'olive
- 500 g de tomates, coupées en morceaux
- 2 c. à café de concentré de tomate
- ½ c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 2 branches de basilic frais, ciselées
La polenta crémeuse
- 300 g de lait
- 300 g d'eau
- 150 g de polenta
- 150 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 80 g de parmesan râpé
- 3 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 3 tranches de jambon blanc italien
- 1 boule de mozzarella, coupée en tranches
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1521 kJ / 364.7 kcal
- Eiwitten
- 17.8 g
- Koolhydraten
- 8.2 g
- Vetten
- 20.2 g
- Vezels
- 1.3 g
Alternatieve recepten
Polenta crémeuse au bleu et aux épinards
25 Min
"Crozotto" aux girolles, jambon et beaufort
35 min
Gratin de crozets au jambon
1 godz.
Veau bolognaise et polenta
35 min
Polenta au beaufort et jambon ibérique
15 min
Polenta aux champignons et à la mozzarella
30 min
Polenta aux cèpes, œuf au plat
30 min
Filet de veau, polenta crémeuse au parmesan
1 godz. 10 min
Polenta aux olives et tomates confites
45 Min
Polenta au gorgonzola
25 Min
Polenta aux olives
45 Min
Polenta crémeuse, champignons et viande des Grisons
30 min