Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g de fenouil, en gros morceaux
- 250 g de courgettes (2 courgettes), en morceaux
- 100 g d'oignon, coupé en quatre
- 1 c. à soupe d'huile d'olive
- 300 g de riz spécial risotto, type arborio
- 50 g de vin blanc
- 650 g d'eau
- 1 cube de bouillon de légumes
- du sel
- du poivre moulu
- 100 g de fromage frais à 0% de MG, en cubes
- 20 tiges de ciboulette fraîche, ciselées
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1380 kJ / 327 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 59 g
- Vetten
- 5 g
Alternatieve recepten
Risotto au poireau et à la pancetta
35 dk
Risotto au potimarron
1sa
Risotto de potiron au lait de coco
40 dk
Risotto à la butternut et aux amandes
35 dk
Risotto au potiron
35 dk
Risotto au poireau et au gorgonzola
45 Min
Risotto aux épinards et crème au safran
40 dk
Risotto aux asperges
35 dk
Risotto au chou-fleur
45 Min
Quinotto de potimarron et graines de courge
35 dk
Risotto chèvre-brocoli
45 Min
Risottos aux champignons, petits pois et pancetta
35 dk