Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g de panais pelés, en cubes de 2 cm
- 300 g de pommes de terre farineuses, spécial purée pelées, en cubes de 2 cm
- 250 g de patate douce pelée, en cubes de 2 cm
- ½ c. à café de sel
- 350 g de lait
- 100 g de fromage à tartiner, type Boursin (ail et fines herbes, ciboulette et noix...)
- 2 brins de persil frais, effeuillé (optioneel)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 769 kJ / 182 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 33 g
- Vetten
- 7 g
Alternatieve recepten
Purée de topinambour au chocolat blanc
40min
Merlan et purée de céleri-rave
35min
Purée aux saveurs asiatiques
40min
Purée panais-butternut, feuilles de betterave et pignons de pin
45 min
Purée de panais et boulettes aux raisins
40min
Purée de céleri
25min
Purée de patate douce au gingembre
30 min
Velouté de patate douce et panais aux langoustines
45 min
Purée céleri-pomme
45 min
Mousseline de céleri-rave
45 min
Purée de panais et légumes d'hiver
40min
Purée panais potiron
45 min