Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 90 g d'oignon, coupé en quatre
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- 250 g de riz spécial risotto, type arborio
- 60 g de vin blanc
- 600 g d'eau
- 1 cube de bouillon de légumes
- 100 g de petits pois frais, écossés
- 8 champignons de Paris frais, coupés en quatre
- 6 tranches fines de pancetta
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 968 kJ / 231 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 23 g
- Vetten
- 11 g
Alternatieve recepten
Risotto au poireau et à la pancetta
35min
Risotto au bacon et aux champignons de Paris
40min
Risotto au poireau et au gorgonzola
45min
Risotto au pesto et au chèvre
30min
Linguine au chèvre frais et pesto de roquette
35min
Risotto aux céréales gourmandes
30min
Risotto aux asperges et ail des ours
1u.
Risotto aux asperges
45min
Risotto aux asperges
35min
Risotto de crozets aux champignons et au lard
45min
Risotto au safran, pecorino et tomates
30min
Risotto à la courgette, fenouil et fromage
35min