Risottos aux champignons, petits pois et pancetta
TM31 TM5 TM6

Risottos aux champignons, petits pois et pancetta

4.1 (236 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 90 g d'oignon, coupé en quatre
  • 2 c. à soupe d'huile d'olive
  • 250 g de riz spécial risotto, type arborio
  • 60 g de vin blanc
  • 600 g d'eau
  • 1 cube de bouillon de légumes
  • 100 g de petits pois frais, écossés
  • 8 champignons de Paris frais, coupés en quatre
  • 6 tranches fines de pancetta

Voeding
per 1 portion
Calorieën
968 kJ / 231 kcal
Eiwitten
8 g
Koolhydraten
23 g
Vetten
11 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten