Risottos aux champignons, petits pois et pancetta

Risottos aux champignons, petits pois et pancetta

4.1 249 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 35min
4 portions

Ingrediënten

  • 90 g d'oignon coupé en quatre
  • 2 c. à soupe d'huile d'olive
  • 250 g de riz spécial risotto, type arborio
  • 60 g de vin blanc
  • 600 g d'eau
  • 1 cube de bouillon de légumes
  • 100 g de petits pois frais écossés
    100 g de petits pois surgelés
  • 8 champignons de Paris frais coupés en quatre
  • 6 tranches fines de pancetta

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Eiwitten 8 g
Calorieën 968 kJ / 231 kcal
Vetten 11 g
Koolhydraten 23 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...