Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 5 sprigs fresh coriander, roughly chopped
- 5 sprigs fresh dill, leaves only
- 1200 g water
-
200
g fresh broad beans
of 200 g frozen broad beans - 300 g freekeh (see tip)
- 2 garlic cloves
- 100 g onions, cut into quarters
- 30 g olive oil
-
2
tsp vegetable stock paste, homemade
of 2 vegetable stock cubes (each for 0.5 l) - 1 tsp salt
- 1 pinch freshly ground black pepper
- 50 g freshly squeezed lemon juice
- 20 g unsalted pistachio nuts, roasted, finely chopped for garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 841 kJ / 201 kcal
- Eiwitten
- 7.2 g
- Koolhydraten
- 29 g
- Vetten
- 6.2 g
Alternatieve recepten
Beans with beef in tomato sauce (fasouliah)
13 Std. 30 Min
Lentil purée (Moujadarra)
1小时 20 分钟
Lentils and Rice with Fried Onions (Mujadarrah)
1h 5min
Spinach Fatayers
2h
Milk pudding (mouhallabieh)
15min
Lentil puree (moujadarra)
1 Std. 25 Min
Yoghurt soup with meat dumplings (Shish barak)
2 godz. 30 min
Raw kibbeh
15min
Baked kibbeh (kibbeh bil sanieh)
1h 35min
Chicken moghrabieh
1 Std. 25 Min
Spinach, Lemon and Lentil Soup
50 Min
Roasted Aubergine Salad with Tahini Dressing
45 Min