Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 5 sprigs fresh coriander, roughly chopped
- 5 sprigs fresh dill, leaves only
- 1200 g water
-
200
g fresh broad beans
of 200 g frozen broad beans - 300 g freekeh (see tip)
- 2 garlic cloves
- 100 g onions, cut into quarters
- 30 g olive oil
-
2
tsp vegetable stock paste, homemade
of 2 vegetable stock cubes (each for 0.5 l) - 1 tsp salt
- 1 pinch freshly ground black pepper
- 50 g freshly squeezed lemon juice
- 20 g unsalted pistachio nuts, roasted, finely chopped for garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 841 kJ / 201 kcal
- Eiwitten
- 7.2 g
- Koolhydraten
- 29 g
- Vetten
- 6.2 g
Alternatieve recepten
Spinach Fatayers
2h
Muhamara dip
5min
Aubergine dip (moutabal/baba ganoush)
1 Std. 10 Min
Spinach turnovers (fatayer)
1j 25 mnt
Baked falafel kofta
Brak ocen
Baked kibbeh (kibbeh bil sanieh)
1 godz. 35 min
Spinach and tomato quiche
1h 45min
Lentils and Rice with Fried Onions (Mujadarrah)
1j 5 mnt
Creamy carrot and lentil soup
35 Min
Baba Ghanoush
1 godz. 30 min
Lentil and spinach soup
50min
Tahini dip (tarator)
5min