Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 5 sprigs fresh coriander, roughly chopped
- 5 sprigs fresh dill, leaves only
- 1200 g water
-
200
g fresh broad beans
of 200 g frozen broad beans - 300 g freekeh (see tip)
- 2 garlic cloves
- 100 g onions, cut into quarters
- 30 g olive oil
-
2
tsp vegetable stock paste, homemade
of 2 vegetable stock cubes (each for 0.5 l) - 1 tsp salt
- 1 pinch freshly ground black pepper
- 50 g freshly squeezed lemon juice
- 20 g unsalted pistachio nuts, roasted, finely chopped for garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 841 kJ / 201 kcal
- Eiwitten
- 7.2 g
- Koolhydraten
- 29 g
- Vetten
- 6.2 g
Alternatieve recepten
Fresh Tomatillo Salsa
30 dk
Freekeh Risotto with Mixed Mushrooms and Sage
1h 30min
Lemon and Roasted Garlic Speltotto
2 Std.
Spinach, Lemon and Lentil Soup
50min
Freekeh and broad bean salad
2sa 30 dk
Spelt and Kale Soup - Zuppa Di Farro e Cavolo Nero
55min
Quinoa Salad
35 dk
Aubergine dip (moutabal/baba ganoush)
1h 10min
Yoghurt soup with meat dumplings (Shish barak)
2sa 30 dk
Chicken moghrabieh
1h 25min
Puy Lentil Dip
45 Min
Peaches in white wine syrup
4 Std.