Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g shallots, cut in halves
- 2 garlic cloves
- 2 tbsp rapeseed oil
- 100 g spring onions, cut in pieces
- 2 slices farmhouse bread, cut in cubes (2 cm)
- 100 g bacon cubes
- 10 g wheat flour
- 1 rabbit, whole, skinless, head removed, cut in pieces
- 100 g dry white wine
- 400 g fresh white button mushrooms, cut in quarters
- 1 bouquet garni
- 420 g water
- 1 chicken stock cube (for 0.5 l)
- ½ tsp salt
- 2 pinches ground pepper
- 600 g new potatoes
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2387 kJ / 571 kcal
- Eiwitten
- 48 g
- Koolhydraten
- 36 g
- Vetten
- 26 g
Alternatieve recepten
Cucumber Salad with Dill and Yoghurt Dressing
10min
Chrysanthemum Tofu Soup
2h 10min
Pea shakshuka with bacon dust
55min
Mushroom Meat Sauce
50min
Rabbit in a Citrus Marinade with Black Olives and Thyme - Coniglio marinato agli agrumi con olive e timo
1h 30min
Spiced fish stew
Geen beoordelingen
Veal stew (Blanquette de veau)
1h 5min
Chicken Galantine with Dill Yoghurt
3h 25min
Potato goulash
1h
Creamy pea soup
40 Min
Monkfish tagine with preserved lemon
1 Std. 35 Min
Rabbit stew
1h