Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g shallots, cut in halves
- 2 garlic cloves
- 2 tbsp rapeseed oil
- 100 g spring onions, cut in pieces
- 2 slices farmhouse bread, cut in cubes (2 cm)
- 100 g bacon cubes
- 10 g wheat flour
- 1 rabbit, whole, skinless, head removed, cut in pieces
- 100 g dry white wine
- 400 g fresh white button mushrooms, cut in quarters
- 1 bouquet garni
- 420 g water
- 1 chicken stock cube (for 0.5 l)
- ½ tsp salt
- 2 pinches ground pepper
- 600 g new potatoes
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2387 kJ / 571 kcal
- Eiwitten
- 48 g
- Koolhydraten
- 36 g
- Vetten
- 26 g
Alternatieve recepten
Roast Spiced Duck with Plums and Cauliflower Potato Purée
2 godz.
Tuna with Tomato Sauce, Capers and Olives
25min
Zurich-style veal strips with potatoes
2 Std. 50 Min
Pork fillet with mustard
35min
Rice cake with sweet azuki bean paste
8 godz. 30 min
Avocado Tomatillo Salsa
10 min
Light blue coloured eggs
Pas d’évaluation
Chicken with tomato sauce
1 godz.
Chicken with egg and almond sauce
45min
Greek style pork stew
45min
Rabbit stew
1 godz.
Stuffed tomatoes
50min