Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g shallots, cut in halves
- 2 garlic cloves
- 2 tbsp rapeseed oil
- 100 g spring onions, cut in pieces
- 2 slices farmhouse bread, cut in cubes (2 cm)
- 100 g bacon cubes
- 10 g wheat flour
- 1 rabbit, whole, skinless, head removed, cut in pieces
- 100 g dry white wine
- 400 g fresh white button mushrooms, cut in quarters
- 1 bouquet garni
- 420 g water
- 1 chicken stock cube (for 0.5 l)
- ½ tsp salt
- 2 pinches ground pepper
- 600 g new potatoes
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2387 kJ / 571 kcal
- Eiwitten
- 48 g
- Koolhydraten
- 36 g
- Vetten
- 26 g
Alternatieve recepten
Beef Goulash Soup
1 Std. 15 Min
Cider-brined pork chops with apple dressing
2h 20min
Roasted Duck Breast with Yellow Split Pea Purée
4h 30min
Rabbit Stew with Sweet Potato Purée
1 Std.
Seared Scallops with Carrot and Ginger Sauce (Hestan Cue™) Metric
Geen beoordelingen
Couscous with Lamb and Vegetable Ragout; Crema Catalana
1 Std. 15 Min
Lamb Spezzatino
1 Std. 45 Min
Rabbit stew
1 Std.
Cod Soup with Crispy Bacon and Leeks
45 min
Stuffed peppers with rice and tomato sauce
1 Std.
Seafood Ravioli - Ravioli ai frutti di mare
2 godz.
Chicken and Barley Stew
50 min