Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g di cipolla in quarti
- 1 pezzettino di radice fresca di zenzero, pelata
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 450 g di carote, pelate e a pezzi (2 cm circa)
- 250 g di pastinaca, pelata e a pezzi (2 cm circa)
- 600 g di acqua
-
1
cucchiaino colmo di dado per brodo vegetale
of 1 cucchiaino di sale - 30 g di mandorle pelate tostate (vedere consigli)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 845 kJ / 202 kcal
- Eiwitten
- 4.4 g
- Koolhydraten
- 20.3 g
- Vetten
- 12.1 g
- Vezels
- 5.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Vellutata di indivia belga e speck
50min
Crema di asparagi
50min
Vellutata di verza al vino bianco
50min
Insalata di cavolo rosso, pere e coriandolo
20 Min
Crema di zucchine
30min
Gazpacho di carote
10 Min
Gazpacho finocchio e mela
15 Min
Caldo verde
35min
Crema di zucca e capesante alla pancetta
1h
Crema di finocchi
35min
Crema di asparagi e curcuma
35min
Vellutata speziata di carote e zenzero
25min