Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g di cipolla in quarti
- 1 pezzettino di radice fresca di zenzero, pelata
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 450 g di carote, pelate e a pezzi (2 cm circa)
- 250 g di pastinaca, pelata e a pezzi (2 cm circa)
- 600 g di acqua
-
1
cucchiaino colmo di dado per brodo vegetale
of 1 cucchiaino di sale - 30 g di mandorle pelate tostate (vedere consigli)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 845 kJ / 202 kcal
- Eiwitten
- 4.4 g
- Koolhydraten
- 20.3 g
- Vetten
- 12.1 g
- Vezels
- 5.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Crema di zucchine
30min
Vellutata di patate e spinaci con crema reale
45min
Vellutata speziata di carote e zenzero
25min
Vellutata di patate e spigola (6-7 mesi)
30min
Vellutata di mais
20min
Zuppa di patate e spinaci
1h
Zuppa di sedano rapa e porri con funghi
30min
Crema di carote all'arancia
30min
Vellutata di carote viola
45min
Zuppa di barbabietole
45min
Crema di barbabietole con quenelle alle erbe aromatiche
1sa 10 dk
Crema di barbabietole con quenelle alle erbe aromatiche
1sa 10 dk