Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g di cipolle in quarti
- 30 g di gambo di sedano a pezzi
- 50 g di nocciole sgusciate e spellate
- 40 g di burro a tocchetti
- 300 g di cuori di carciofo, puliti e in quarti
- 200 g di patate, pelate e a tocchetti (2-3 cm)
- 500 g di acqua
-
1
cucchiaino colmo di dado per brodo vegetale fatto in casa
of 1 cucchiaino di sale -
100
g di panna (35% di grassi)
of 100 g di latte intero - crostini di pane tostati
- pepe nero macinato, a piacere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1623 kJ / 388 kcal
- Eiwitten
- 8.4 g
- Koolhydraten
- 33.1 g
- Vetten
- 25.6 g
- Vezels
- 7.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Crema di carote all'arancia
30 Min
Vellutata di zucca allo yogurt greco
50 Min
Vellutata di broccoli con speck e Asiago
50 Min
Vellutata di finocchi e zafferano
50 Min
Vellutata di porcini
50 Min
Vellutata di pomodoro e basilico
30 Min
Vellutata di indivia belga e speck
50 Min
Vellutata di carote viola
45 Min
Vellutata di funghi
50 Min
Vellutata di zucchine con feta
50 Min
Vellutata di patate e robiola
45 Min
Vellutata di castagne con porcini
50 Min