Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
200
g di cipolle rosse, a metà
of 200 g di cipolle, a metà - 20 g di spicchi di aglio
- 1 peperoncino rosso fresco, privato dei semi, secondo il proprio gusto
- 10 g di olio extravergine di oliva
-
750
g di pomodori freschi, a pezzi
of 750 g di pomodori in scatola - 200 g di peperoni misti (rossi e verdi), a striscioline (lunghe circa 2 cm)
- 1 - 1 ½ cucchiaino di sale
- 150 g di mais dolce in scatola, sgocciolato
- 500 g di fagioli rossi in scatola, sgocciolati (circa 800 g peso lordo)
-
6
salsicce vegetariane di soia e funghi (450-600 g)
of 6 salsicce vegetariane a scelta -
3 - 4
rametti di coriandolo, le foglioline
of 3 - 4 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1745 kJ / 418 kcal
- Eiwitten
- 24 g
- Koolhydraten
- 27 g
- Vetten
- 21 g
- Vezels
- 13.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Leek and tattie soup
40min
Vermicelli saltati con verdure miste
40min
Verdure all'orientale
10 min
Yakisoba con gamberi
30min
Senape
5h 15min
Caviale di melanzane (Moutabel)
50min
Erbazzone (vegan)
2h 20min
Burger veg di soia
3h 20min
Funghi portobello con chimichurri all'avocado
45min
Verdure al curry
1h
Bocconcini di seitan con salsa di mele
35 Min
Chili (vegan)
40min