Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
200
g di cipolle rosse, a metà
of 200 g di cipolle, a metà - 20 g di spicchi di aglio
- 1 peperoncino rosso fresco, privato dei semi, secondo il proprio gusto
- 10 g di olio extravergine di oliva
-
750
g di pomodori freschi, a pezzi
of 750 g di pomodori in scatola - 200 g di peperoni misti (rossi e verdi), a striscioline (lunghe circa 2 cm)
- 1 - 1 ½ cucchiaino di sale
- 150 g di mais dolce in scatola, sgocciolato
- 500 g di fagioli rossi in scatola, sgocciolati (circa 800 g peso lordo)
-
6
salsicce vegetariane di soia e funghi (450-600 g)
of 6 salsicce vegetariane a scelta -
3 - 4
rametti di coriandolo, le foglioline
of 3 - 4 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1745 kJ / 418 kcal
- Eiwitten
- 24 g
- Koolhydraten
- 27 g
- Vetten
- 21 g
- Vezels
- 13.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Lenticchie all'indiana
35min
Zuppa di miso con verdure
30min
Falafel nella focaccia con salsa tahini
1h 30 min
Mattonelle di miglio in salsa
45 min
Curry di ceci e pomodoro (Rogan Josh curry)
25min
Spezzatino di tofu e maiale dello Sichuan
20min
Lenticchie nere (Dahl Makhani)
8 Std. 50 Min
Cavolfiore tikka masala
30min
Vermicelli saltati con verdure miste
40min
Chili di tofu (vegan)
1u.
Verdure al curry
1u.
Chili (vegan)
40min