Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g schwarze Oliven, entkernt (F), etwas mehr zum Dekorieren in Ringe geschnitten
- 150 g Walnusshälften (E), etwas mehr zum Dekorieren
- 1 Scheibe frischer Ingwer (M), geschält (ca. 5 mm)
- 40 g natives Olivenöl extra (E)
- 20 g Zitronensaft, frisch gepresst (H)
- ¼ TL Pfeffer, frisch gemahlen (M)
- ½ - ¾ TL Salz (W), nach Geschmack
- 2 Stück Chicorée (F)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1421 kJ / 339 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 6 g
- Vetten
- 33 g
- Vezels
- 3 g
Alternatieve recepten
Waldorfsalat mit Weintrauben
1h
Chicorée mit Blauschimmelsauce
25 min
Tomatentarte à la Provence
55 min
Spinatsalat mit Rhabarber und Erdbeeren
20 min
Melanzani-Kichererbsen-Röllchen
1h
Selleriesalat
1h 15min
Kohlsprossen-Salat mit Mandeln und Cranberrys
35 min
Gorgonzolamousse mit Balsamicozwetschken
1h 10min
Kohlrabi-Apfel-Rohkost mit Löwenzahn und karamellisiertem Ziegenkäse
15 min
Lachstatar mit Avocado und Ei
45 min
Oliventapenade mit Walnüssen
40min
Fenchelsalat mit rosa Pfeffer
10min