Oliventapenade mit Walnüssen

Oliventapenade mit Walnüssen

4.5 16 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 40min
3 Schraubgläser

Ingrediënten

  • Petersilie Blättchen abgezupft, feine Stängel grob geschnitten
    20 - 25 g
  • Apfelessig (mind. 5 % Säure)
    40 - 50 g
  • Walnusshälften
    200 g
  • frischer Ingwer geschält, in Scheiben
    5 - 10 g
  • schwarze Oliven, entkernt
    190 g
  • Kapern, eingelegt
    60 g
  • Pfeffer, frisch gemahlen
    ½ TL
  • Salz, unjodiert
    1 TL
  • Sonnenblumenöl und etwas mehr zum Bedecken
    100 g

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 Schraubglas

Eiwitten 12 g
Calorieën 4411 kJ / 1054 kcal
Vetten 108 g
Vezels 8 g
Koolhydraten 12 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...