Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 - 25 g Petersilie, Blättchen abgezupft, feine Stängel grob geschnitten
- 40 - 50 g Apfelessig (mind. 5 % Säure)
- 200 g Walnusshälften
- 5 - 10 g frischer Ingwer, geschält, in Scheiben
- 190 g schwarze Oliven, entkernt
- 60 g Kapern, eingelegt
- ½ TL Pfeffer, frisch gemahlen
- 1 TL Salz, unjodiert
- 100 g Sonnenblumenöl und etwas mehr zum Bedecken
- Voeding
- per 1 Schraubglas
- Calorieën
- 4411 kJ / 1054 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 12 g
- Vetten
- 108 g
- Vezels
- 8 g
Alternatieve recepten
Feigensenf
55min
Steirischer Käferbohnen-Humus
15min
Ofenmelanzani mit Chermoula, Zitronenbulgur und Minzjoghurt
1h 20 min
Salattacos mit Linsenfülle und Tofudip
4 Std. 50 Min
Currypaste mit frischem Kurkuma
40min
Asia Vinaigrette
5 min
Linsensalat mit Tomaten und Feta
50min
Zwiebelrelish
1h
Sommerhummus
35 Min
Korma Paste
1h 15 min
Orangeroter Aivar-Hummus
1h 15 min
Rote-Rüben-Dip
15min