Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g Lauch, in dünnen Scheiben (5 mm)
- 30 g natives Olivenöl extra
- 2 - 3 Artischockenherzen, frisch, geputzt und in Streifen geschnitten
- 2 Scheiben Zitrone
- 1 - 2 Prisen Salz
- 1 Prise schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen
- 1500 g Wasser
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1437 kJ / 343 kcal
- Eiwitten
- 7.9 g
- Koolhydraten
- 9.7 g
- Vetten
- 30.5 g
- Verzadigd vet
- 4.5 g
- Vezels
- 28.9 g
- Natrium
- 510 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Lachsforelle im Rucolabiskuit mit Karottengemüse
55 min
Glasierte Babykarotten
25 min
Gedämpfte Rote Rüben mit cremiger Walnusssauce
1h
Hirschragout mit cremiger Polenta
2h 20 min
Sous-vide Teriyaki Lachs
1h 20 min
Jiddische Hendlleber mit Kirschenkoch
5h 15min
Menü: Petersiliencremesuppe, Gemüse-Lachs-Päckchen & Crème Brûlée
55 min
Menü: Maronicremesuppe, Rinderfilets mit Sellerie-Erdäpfel-Gemüse und Schokotraum
1h 5 min
Eier in Dijonnaise
35 min
Süßkartoffel-Kurkuma-Suppe (XXL)
50 min
Chili-Schokoladeneis mit Whiskey-Sirup
15h
Ossobuco sous-vide
13u.