Artischocken sous-vide

Artischocken sous-vide

3.7 6 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 50min
1 Portion

Ingrediënten

  • Lauch in dünnen Scheiben (5 mm)
    80 g
  • natives Olivenöl extra
    30 g
  • Artischockenherzen, frisch geputzt und in Streifen geschnitten
    2 - 3
  • Zitrone
    2 Scheiben
  • Salz
    1 - 2 Prisen
  • schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen
    1 Prise
  • Wasser
    1500 g

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 Portion

Natrium 510 mg
Eiwitten 7.9 g
Calorieën 1437 kJ / 343 kcal
Vetten 30.5 g
Vezels 28.9 g
Verzadigd vet 4.5 g
Koolhydraten 9.7 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...