Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Zuppa
- 500 g di molluschi conchigliferi misti (cozze e vongole), spurgati
- 1 spicchio di aglio, senza anima
- 5 foglie di basilico fresco, lavate
- 600 g di acqua + q.b.
- 30 g di scalogno
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 700 g di bulbi di finocchio a pezzi
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pezzettino di rafano fresco (vedere consigli)
- 50 g di mandorle pelate
- 100 g di latte
Condimento
- 1 spicchio di aglio, senza anima
- 1 foglia di alloro fresca, lavata
- 1 rametto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate
- 1 rametto di timo fresco, le foglioline lavate
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 150 g di funghi misti a fette
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1192 kJ / 285 kcal
- Eiwitten
- 11.4 g
- Koolhydraten
- 5.9 g
- Vetten
- 24.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Dessert di kiwi con salsa di yogurt e vaniglia
10 min
Coniglio ai funghi
1 godz. 10 min
Coniglio alla mediterranea
50min
Trancetti cioccolatte
1 godz. 55 min
Pollo con crema di verdure
50min
Crostata alle mele
1 godz.
Zuppa primaverile
40 min
Crostata al moscato e fragole
3 Std. 55 Min
Tom Yum Kung
30 min
Riso basmati integrale con carciofi e mazzancolle
55min
Gazpacho di frutta e verdura con salmone marinato (di Sebastiano Rovida)
18h 25min
Fagioli dall'occhio a vapore e calamaretti
5h 15min