Compatibele versies
Risotto à la tomate et au parmesan WW (ex- Weight Watchers®)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g de parmesan, coupé en morceaux
- 150 g d'oignons, coupés en deux (2 oignons env.)
- 2 c. à café d'huile d'olive
- 160 g de riz spécial risotto
- 1 cube de bouillon de volaille
- 500 g d'eau
- 150 g de coulis de tomates nature
- 1 c. à café bombée de basilic frais, ciselé
- 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1015 kJ / 240 kcal
- Eiwitten
- 9.5 g
- Koolhydraten
- 36 g
- Vetten
- 6 g
- Vezels
- 1.3 g
Alternatieve recepten
Risotto courgette et bacon
35 min
Risotto à la viande hachée
45 min
Risotto de poulet aux champignons
30 min
Crozetto aux lardons et poivrons
40 min
Poulet aux poivrons façon risotto
40 min
Risotto au curry et noix de coco
35 min
Risotto au potiron
35 min
Risotto artichauts, tomates séchées et parmesan
30 min
Risotto aux cèpes
30 min
Risotto aux petits pois-carotte
45 min
Risotto aux tomates séchées et pesto de basilic
30 min
"Perlotto" express, petits pois et jambon
15 min