Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g de feuilles de basilic frais
- 40 g de graines de tournesol
- 1 gousse d'ail
- 50 g d'huile d'olive
- du sel
- du poivre moulu
- 1 oignon jaune, coupé en quatre
- 50 g de tomates confites à l'huile
- 300 g de riz spécial risotto
- 50 g de vin blanc
- 700 g d'eau bouillante
- 1 cube de bouillon, émietté
- 50 g de copeaux de parmesan
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2361 kJ / 563 kcal
- Eiwitten
- 14 g
- Koolhydraten
- 67 g
- Vetten
- 25 g
Alternatieve recepten
Gnocchi à l'amatriciana
25min
Risotto à la tomate et au basilic
30min
Risotto courgette et bacon
35min
Risotto aux champignons
30min
Rigatoni et pesto de mâche
20min
Orecchiette aux courgettes, aubergine, amandes et basilic
45min
Risotto à la menthe, jambon, mozzarella et petits pois
45min
Rigatoni et sauce aux poivrons
30min
Salade de farfalle au pesto de poivron
1h
One pot à la grecque
30min
Risotto aux poivrons
35min
Risotto à la tomate et burrata
30min