Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g de feuilles de basilic frais
- 40 g de graines de tournesol
- 1 gousse d'ail
- 50 g d'huile d'olive
- du sel
- du poivre moulu
- 1 oignon jaune, coupé en quatre
- 50 g de tomates confites à l'huile
- 300 g de riz spécial risotto
- 50 g de vin blanc
- 700 g d'eau bouillante
- 1 cube de bouillon, émietté
- 50 g de copeaux de parmesan
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2361 kJ / 563 kcal
- Eiwitten
- 14 g
- Koolhydraten
- 67 g
- Vetten
- 25 g
Alternatieve recepten
Risotto aux petits pois et aux lardons
25 min
Risotto au bacon et champignons de Paris
45 min
Risotto courgette et bacon
35min
Rigatoni et pesto de mâche
20 min
Riz cantonais
30 min
Orecchiette au paprika fumé, sauce au bœuf
1h 15min
One pot crozets aux lardons et fromage
30 min
One pot à la grecque
30 min
Rigatoni et sauce aux poivrons
30 min
Risotto aux champignons
30 min
Risotto au citron, burrata et romarin
1 Std. 10 Min
Gnocchis sauce tomate et chorizo
1h