Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Le poulet
- 600 g de filets de poulet, sans peau, coupés en morceaux (3 cm) et partiellement congelés
- 200 g de légumes variés (champignons, carottes, céleri, par ex.)
- 70 g d'huile d'olive
- 20 g de concentré de tomate
- ½ cube de bouillon de légumes, émietté
-
200
g de purée de tomates en conserve
of 200 g de tomate, en morceaux - 40 g de vin rouge
- ½ c. à café de sel
- 2 - 3 pincées de poivre moulu
La polenta
- 50 g de cheddar, en cubes (3 cm)
- 500 g d'eau
- 400 g de lait
- ½ cube de bouillon de légumes, émietté
- 200 g de polenta
- 1 c. à café de sel
- 60 g de beurre, coupé en morceaux
-
1
brin de thym frais
of 1 brin de persil frais
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2717.7 kJ / 649.6 kcal
- Eiwitten
- 43.7 g
- Koolhydraten
- 19.2 g
- Vetten
- 43.1 g
- Verzadigd vet
- 16.5 g
- Vezels
- 2.5 g
- Natrium
- 1336 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Gratin de pommes de terre, brocoli, comté et chorizo
55 Min
Risotto aux petits pois et aux lardons
25min
Gnocchis sauce tomate et chorizo
1 Std.
Risotto aux champignons
30min
One pot crozets aux lardons et fromage
30min
Pâtes au poulet tikka masala
45 min
Riz cantonais
30min
Polenta aux crevettes de l'Etat de Géorgie
40 min
Pastalaya du sud de la Louisiane
1 Std.
Aumônières au poulet
1 Std. 35 Min
Chakchouka aux tomates cerise, feta et pois chiches
1h 20 min
Moussaka grecque
1h 20 min