Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g de poivron, coupé en quatre
- 60 g d'oignon, coupé en deux
- 1 gousse d'ail
- 10 g d'huile d'olive
- 250 g de riz spécial risotto, type arborio ou carnaroli
- 500 g de lait de coco
- 250 g de vin blanc
- 150 g d'eau
- 5 g de curry en poudre
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 965 kJ / 231 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 41 g
- Vetten
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Risotto parfumé aux herbes
30min
Risotto exotique
30min
Risotto aux cèpes
30min
Risotto aux légumes verts et pesto revisité
45min
Risotto aux petits pois, sauge et mozzarella
35min
Risotto aux herbes et fromage de chèvre
30min
Risotto de printemps
55 min
Risotto à la butternut et aux amandes
35min
Risotto au lait de coco
30min
Risotto au saumon
45min
Risotto au potiron
35min
Risotto de potiron au lait de coco
40min