Risotto au potiron

Risotto au potiron

4.3 344 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 35min
6 portions

Ingrediënten

  • 100 g d'oignon coupé en deux
  • 20 g d'huile d'olive
  • 1 cube de bouillon de légumes
  • 500 g de chair de potiron coupée en morceaux
  • 200 g de riz spécial risotto type arborio ou carnaroli
  • 500 g d'eau
  • 1 - 2 pincées de sel à ajuster en fonction des goûts
  • 200 g de lait de soja
  • 1 - 2 pincées de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
  • 1 c. à soupe de persil plat frais ciselé

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 58.4 mg
Eiwitten 4.1 g
Calorieën 805.3 kJ / 192.5 kcal
Vetten 4.1 g
Vezels 0.8 g
Verzadigd vet 0.7 g
Koolhydraten 35.1 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...