Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g d'oignon, coupé en deux
- 20 g d'huile d'olive
- 1 cube de bouillon de légumes
- 500 g de chair de potiron, coupée en morceaux
- 200 g de riz spécial risotto, type arborio ou carnaroli
- 500 g d'eau
- 1 - 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 200 g de lait de soja
- 1 - 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 1 c. à soupe de persil plat frais, ciselé
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1173 kJ / 278 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 47 g
- Vetten
- 7 g
Alternatieve recepten
Risotto au potimarron
1sa
Risotto aux petits pois-carotte
45 Min
Risotto de potiron au lait de coco
40 dk
Risotto à la butternut et aux amandes
35 dk
Risotto au curry et noix de coco
35 dk
Conchiglie au potiron
40 dk
Risotto au poireau et au gorgonzola
45 Min
Risotto aux épinards et crème au safran
40 dk
Risotto de printemps
55 Min
Risotto à la courgette, fenouil et fromage
35 dk
Risotto chèvre-brocoli
45 Min
Risotto aux légumes verts et pesto revisité
45 Min